FAQ

Dette er noe som vil komme i en senere oppdatering. Men dersom du har en god oppskrift, eller meny forslag, send de gjerne til post@nofoodwaste.no.

Notifikasjoner mener vi er avgjørende for at du skal ha full kontroll, men du kan selv velge å skru av varsler samt stille hyppigheten under profilinnstillinger og notifikasjoner øverst til venstre på hjemskjermen.

Vi har foreløpig lagt inn en standard utløpsdato på 10 dager fra du skanner inn produktet. Vi jobber stadig i kulissene med å forbedre dette og har spennende samarbeid om å løse dette, slik at utløpsdato blir satt i henhold til utløpsdato på produktet. Du kan selv korrigere og legge inn riktig utløpsdato. 

Det kan du, ved å trykke på hjemmet ditt øverst til høyre i hovedbilde kan du lage så mange hjem og lokasjoner du ønsker.

Det er fullt mulig. Det som er spennende er at det er du som avgjør hvor mange og hvilke type skap/oppbevaringssteder du ønsker.

Du kan skanne varer, legge til ved å søke de opp eller flytte de rett fra handlelisten og inn i riktig skap.

Noen varer har desverre ikke bilde og ettersom vi henter informasjonen fra andre opplysningskilder får ikke du som bruker lagt inn et bilde. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere vår database for å sikre deg nyeste og mest korrekt informasjon. 

Det kan du. Ved å trykke på de tre prikkene ved siden av en vare du har i skapet, kan du enkelt legge den til i handlelisten din. Det er mange funksjoner som ligger under de tre prikkene. 

Det kan du. Når du er inne i en oppskrift, vil du under varer du trenger kunne legge disse til i handlelisten. Dette er også en fin måte å planlegge uken din. Kanskje klarer du målet om å bruke opp all maten du har handlet?

Når du får opp kamera og en blank linje, betyr det dessverre at varen ikke finnes i vår database, men du kan da ta bilde av varen og skrive inn korrekt tittel. Dette gjør at vi kan jobbe i kulissene med å legge varen til i databasen og gjøre denne tilgjengelig for alle våre brukere. 

Her kan du hjelpe oss med å vurdere rettene som ligger i menyen. Du merker selv ved å trykke på stjernene hvordan du liker den enkelte meny. 

Her har du anledning til å sjekke om det er noen av dine varer som går ut på dato mens du er på ferie. Formålet er at du enten rekker å benytte deg av disse varene før du reiser eller du for tid og anledning til å gi de til noen du ønsker for å slippe at de havner i søpla. 

Det kan du ved å trykke på de tre prikkene til høyre for varen og deretter trykke på det angitte stedet du ønsker.